Hé, wat leuk dat je deze pagina bezoekt! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij van betekenis zijn in het leven van anderen? Zie je het werken met kinderen en jongeren als een uitdaging of wil je juist behandeling bieden aan volwassenen? 

Bij de Ruijtershoeve zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe mensen en heten jou graag welkom binnen onze organisatie. We bieden een plek waar je je kan ontwikkelen, binnen een platte organisatie waar het nooit saai is.

Wij bieden behandeling aan volwassenen en begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar met autisme, ADHD, hechtingsproblematiek, ontwikkeling- en gedragsproblematiek, traumatisering en/of een verstandelijke beperking.

Missie en visie van de organisatie

De Ruijtershoeve staat voor betrokkenheid, empowerment en respect. De kleinschaligheid maakt het mogelijk betrokken te zijn bij de jongeren en hun netwerk. Empowerment is voor ons het helpen vinden van eigen kracht, sterke punten en capaciteiten van de jongere. Dit door de kleine dingen te ondersteunen en te coachen waardoor de cliënten gaan zien dat zij tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vaak denken. Wij gaan respectvol om met cliënten en respecteren hun achtergrond.

Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid. Door de kleinschaligheid en het brede aanbod aan behandeling en begeleiding, krijgen jongeren veel persoonlijke aandacht en de hulp en zorg die zij nodig hebben en verdienen. Wij willen behandeling en begeleiding bieden in een open en huiselijke sfeer.

We handelen professioneel, zijn betrokken bij elkaar, zijn empowered en hebben respect voor elkaar en onze omgeving.  Dit hebben we verwoord in onze missie en visie en we hopen dat jij hier aan bij wil dragen!