Bij de Ruijtershoeve begrijpen we dat iedereen zijn eigen weg bewandelt, en we zijn hier om je te ondersteunen. We bieden begeleiding aan jongeren met autisme, ADHD, hechtingsproblemen, ontwikkelings- en gedragsproblemen, traumatisering of een verstandelijke beperking. Als je als ouder meer wilt weten over begeleiding van jouw kind, kunnen we hier ook bij ondersteunen.

Wij bieden individuele begeleiding, helemaal afgestemd op jouw behoeften. We kunnen dit bieden van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. We staan open voor overleg over flexibele tijden die voor jou werken.

We willen dat jij je veilig en comfortabel voelt, daarom zijn we eerlijk over situaties waarin onze hulp mogelijk niet geschikt is. In bepaalde gevallen, zoals:

1. Middelengebruik: Als drugs of alcohol een rol spelen, kan dit invloed hebben op de hulp die we kunnen bieden.

2. (Seksueel) grensoverschrijdend gedrag: Bij ernstig grensoverschrijdend gedrag moeten we rekening houden met jouw veiligheid en die van anderen.

3. (Ernstige) agressie: Agressie, vooral in ernstige vorm, kan uitdagingen met zich meebrengen voor jou en de mensen om je heen.

In deze situaties kunnen we helaas geen geschikte ondersteuning bieden. We willen altijd het beste voor jou, dus als dit het geval is, staan we open voor gesprekken over alternatieve mogelijkheden.