Over de Ruijtershoeve

Op zoek naar kleinschalige, vraaggerichte zorg met veel persoonlijke aandacht?

De Ruijtershoeve biedt behandeling aan zowel volwassenen als jeugdigen. Daarnaast biedt de Ruijtershoeve dagbesteding en wonen aan jeugdigen die vallen onder de jeugdwet.

De Ruijtershoeve kan gezien worden als een samenwerkingsverband van verschillende professionals waaronder een tweetal psychologen en verschillende vak therapeuten. Door onze kleinschaligheid en verscheidenheid zijn we in staat de hulpverlening aan te passen aan wat u nodig heeft.

We bevinden ons in het buitengebied van Zwartsluis, het Staphorsterveld. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van een verbouwde hooischuur. Op de Ruijtershoeve, Dekkersland, wonen en werken we, evenals op de Buiten Middenweg waar de begeleiding plaats vindt.

Sinds 2016 is de afdeling begeleiding afgesplitst van de praktijk, maar er is nog steeds sprake van een intensieve samenwerking. De begeleiding is bedoeld voor die kinderen en jeugdigen die door hun problematiek baat hebben bij kleine groepen (max. 4 personen per groep) of individuele begeleiding.

De Ruijtershoeve draagt het keurmerk basis ggz, https://kibg.nl/ en het keurmerk van Klik Drenthe,  http://www.klik-drenthe.nl/