Wij bieden individuele behandeling bij psychische en psychosociale problemen. We kunnen hulp bieden bij angst- en stemmingsklachten, stress, overmatig gebruik van alcohol of drugs, traumaverwerking met EMDR (voor kinderen, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking), relatieproblemen, werkgerelateerde kwesties en ADHD counseling. Je kunt ook bij ons terecht met diagnostische vragen.

Er zijn echter enkele situaties waarin behandeling niet geschikt is:

– Ernstige verslavingsproblemen
– Psychotische stoornissen
– Complexe seksuele problematiek
– Ernstige suïcidale gedachten
– Als forensische behandeling nodig is

We bieden ook E-Health programma’s aan als je last hebt van somberheid, lichte depressieve symptomen, angst/paniek, fobische klachten, of een burn-out. Na een intakegesprek volg je het programma thuis en houden we contact via e-mail. Het wordt afgesloten met een eindgesprek. Deze programma’s worden vergoed door verzekeraars.

Mocht tijdens de intake blijken dat je klachten te zwaar of te complex zijn voor onze praktijk, zullen we contact opnemen met je huisarts voor een verwijzing naar Gespecialiseerde GGZ. We kunnen ook in samenwerking met Gespecialiseerde GGZ een deel van je behandeling hier voortzetten, zoals een specifieke traumabehandeling (EMDR).