Als praten niet echt jouw ding is, dan sluit PMT goed aan bij jou en nodigt het je uit om actief aan de slag te gaan. Dit maakt het heel gemakkelijk om te beginnen. Aan de andere kant, als jij juist veel praat en het lastig vindt om in actie te komen of veranderingen aan te brengen, daagt PMT jou ook uit en geeft het je aanmoediging. Of je nu meer een doener bent of juist een prater, PMT kan je uitnodigen en uitdagen om tot verandering te komen.

Psychomotorische therapie (PMT) is voor iedereen, ongeacht of je een kind, jongere, adolescent, volwassene of oudere bent. Het maakt niet uit of je normaal begaafd bent, een verstandelijke beperking hebt, valide bent of wat minder valide bent. Jij hebt je eigen manier van bewegen, of je nu sportief bent of niet. Hoe jij bewegen ervaart, is heel persoonlijk. PMT sluit goed aan bij jou, of je nu graag beweegt of juist wat moeite hebt met bewegen. Tijdens PMT gebruiken we beweging op een manier die helemaal bij jou past.

We geven ook Running therapie. Running therapie is een behandelwijze waarbij we je activeren om hard te lopen. Het gaat hierbij niet om de snelheid, het is een duurloop. Tijdens het hardlopen besteed je aandacht aan je gevoel en de omgeving. Hardlopen vermindert depressieve klachten en verlicht de spanning