Werkwijze en wachtlijst

Momenteel is er geen wachtlijst voor behandeling. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen via info@deruijtershoeve.nl, via 085 – 876 89 43 of via het contactformulier op deze website. Na aanmelding vindt er een intakegesprek plaats waarin de reden van aanmelding verder toegelicht kan worden. Vervolgens zal er gekeken worden wat het juiste behandeltraject voor u is. De wachttijd voor de start van de behandeling is ongeveer een 2 weken. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Voor begeleiding groep is er momenteel geen wachtlijst. Voor de mogelijkheden voor individuele begeleding kunt het beste contact met ons opnemen.

Op de woongroepen is er op dit moment een wachtlijst, echter door de soms snelle doorstroom komen er regelmatig plaatsen vrij. Wanneer u een kind of jeugdige op de wachtlijst wilt plaatsen, kunt u contact opnemen met Judith de Ruijter via jderuijter@deruijtershoeve.nl of telefonisch via 0623250922

Meer specifieke informatie over de werkwijze van behandeling of begeleiding vindt onder ‘werkwijze behandeling‘ en ‘werkwijze begeleiding‘.