Huidige pagina:          De behandelaars
Telefonisch bereikbaar tot 17u30: 085 - 002 12 08
Bereikbaar tot 17u30: 085 - 002 12 08

De behandelaren bij de Ruyter's Hoeve

drs. Tineke de Ruijter, gz-psycholoog, registerpsycholoog /kinder-jeugd
NIP,  EMDR practitioner, cognitief gedragstherapeut VGCT i.o.
agbcode: 94011249, bignummer: 69916441525

Kwalificaties Tineke
Tineke studeerde in 1993 af aan de Gereformeerde Hogeschool te Zwolle, richting maatschappelijk werk. In 2003 studeerde ze af in de gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit te Heerlen. In april 2010 startte ze de postdoctorale beroepsopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog die ze in 2012 afrondde. Tevens is ze register, kinder-jeugdpsycholoog NIP, EMDR Practitioner, supervisor BAPD en cognitief gedragstherapeut VGCT i.o.

Ervaring
Ze heeft meer dan tien jaar gewerkt als maatschappelijk werker, waaronder een aantal jaren in een instelling voor de jeugdbescherming en een fors aantal jaren in de verslavingszorg. Inmiddels heeft ze meer dan tien jaar werkervaring als psycholoog / diagnosticus binnen een psychiatrische setting. Ze werkt daar met een diversiteit aan patiënten die naast problematisch middelengebruik last hebben van bijvoorbeeld psychotische stoornissen, angst, depressie, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. In 2011 start ze haar eigen praktijk naast haar werkzaamheden in de psychiatrie.

Nanja Hibbel, MSc., Psycholoog NIP, cognitief gedragstherapeut VGCT i.o. AGB-code: 94102189

Kwalificaties Nanja

Nanja heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2010 heeft zij de Bachelor opleiding Psychologie afgerond. Vervolgens heeft zij in 2012 de Master opleiding Gezondheidszorgpsychologie afgerond. Na haar studie heeft zij diverse cursussen gevolgd zoals de cursus Mentalization-based Treatment Deel I en II en de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (inleiding en verdieping). 

Ervaring

Vanaf 2013 heeft Nanja een aantal jaar gewerkt in een GGZ-instelling in het zuid-westen van het land met als specialisatie het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek. Hier heeft zij de eerste jaren vanuit een psychodynamisch referentiekader gewerkt met volwassenen (ISTDP en MBT). In 2015 werkte zij met jongeren in een klinische setting vanuit een cognitief gedragstherapeutisch referentiekader (schematherapie). In 2016 is zij vanuit de Randstad verhuisd naar Drenthe en daar is zij voor zichzelf begonnen als ZZP-er. Zij werkt op freelance basis bij de Ruyters Hoeve en voert daar intakes en kortdurende behandelingen uit. 

Dhr. Arjan Elsinga, register arbeidsdeskundige 

Kwalificaties Arjan
In 2000 is hij afgestudeerd aan de Academie Mens en Arbeid in Deventer met de specialisatie psychodiagnostisch werk (PDW).

Ervaring
Aansluitend heeft hij gewerkt als loopbaanadviseur/studie- en beroepskeuze adviseur bij twee re-integratiebedrijven. Daarnaast heeft hij langdurig als arbeidskundige een actieve rol gespeeld bij de indicatiestelling voor de wet sociale werkvoorziening (WSW). Toen de indicatiestelling is overgegaan naar het CWI/UWV werkbedrijf, is hij na de opleiding verder gegaan als arbeidsdeskundige. In deze functie is hij sinds 2004 werkzaam. Als arbeidsdeskundige onderzoekt hij, in samenwerking met de bedrijfsarts, waar de knelpunten liggen, hoe deze opgelost kunnen worden en vooral wat de mogelijkheden nog zijn. Het kan zijn dan gezocht moet worden naar ander passend werk. En juist daarbij is zijn achtergrond als loopbaanadviseur een welkome aanvulling. Voor meer info zie: www.reverzadvies.nl

Judith de Ruijter, maatschappelijk werker en coach

Kwalificaties Judith
Judith studeerde aan de hogeschool Windesheim, richting maatschappelijk werk en dienstverlening. Ze heeft in juni 2015 haar diploma behaald. Begin juni is ze begonnen  met de opleiding coaching met paarden en is inmiddels gestart aan de open universiteit met de studie levensloop psychologie.

Ervaring:
Judith heeft gewerkt als begeleider bij Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel e.o, in een maatjesproject van Humanitas en als groepsleider tijdens vakantiekampen in Klein Oever te Oud-Avereest  Daarna heeft  ze in het kader van haar stage gewerkt als jeugdbeschermer bij Nidos en aan een project schoolmaatschappelijk werk in een achterstandswijk te Paramaribo (Suriname). Ze werkt op dit moment, naast haar werkzaamheden voor de Ruyters Hoeve, wederom als jeugdbeschermer bij Nidos. Sinds 1 september 2016 is ze mede-eigenaar en eigenaar van de Ruijtershoeve begeleidingen en wonen.

 

nieuwjaar

Geplaatst op: 30-12-2017
kwaliteitsstatuut

Geplaatst op: 12-02-2017
Scriptie Anneke Peters

Geplaatst op: 06-11-2016
Registerpsycholoog NIP
De Ruyters Hoeve

Dekkersland 4
7951KS Staphorst
The Netherlands
KvK# 53001060
BTW# NL069052505B01

Contactgegevens

T. 085 - 876 89 43
M. 06 10 55 77 95
E. tderuijter@deruytershoeve.nl