Huidige pagina:          De begeleiders
Telefonisch bereikbaar tot 17u30: 085 - 002 12 08
Bereikbaar tot 17u30: 085 - 002 12 08

De begeleiders bij de Ruyters Hoeve

Mirjam Kupers, senior pedagogisch medewerker en teamleider
Kwalificaties Mirjam
Mirjam heeft haar diploma Sociaal Pedagogische werker behaald in Apeldoorn.


Ervaring:
Mirjam is ruim 20 jaar werkzaam binnen de gehandicapten zorg. Haar specialisme is autisme  en aanverwante stoornissen, ADHD en hechtingsproblemen etc. Mirjam heeft jarenlang gewerkt voor de Van Der Bent stichting en werkt nu bij kleinschalig wonen van de Kameel. Naast haar werkzaamheden voor de Kameel werkt ze freelance voor de Ruyters Hoeve.  

Mark Roos, pedagogisch medewerker

Kwalificaties Mark
Mark ronde zijn opleiding sociaal pedagogisch werk af in 2000. Daarna volgde hij de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Daar behaalde hij in 2002 zijn propedeuse. 
 
Ervaring
Hij is werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op een orthopedagogische behandelgroep in Apeldoorn. Daar werkte hij als groepsbegeleider met kinderen tot 17 jaar die door matige tot zware gedragsstoornis niet meer thuis konden wonen. Daarna is hij enkele jaren werkzaam geweest als zelfstandige. Hij begeleidde kinderen met verschillende gedragsstoornissen op individuele manier.
 

Daniëlle Bosma
Kwalificaties Danielle
Danielle heeft recent haar diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald. Ze heeft gestudeerd aan de hogeschool Viaa (voorheen Gereformeerde Hogeschool). Ze heeft zich tijdens  de opleiding gespecialiseerd in de pedagogische hulpverlening. Half juli 2015 is ze begonnen  als invalkracht.


Ervaring
Danielle heeft stage gelopen als pedagogisch  medewerker  bij Omega Groep,  jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperkingen en heeft daar ervaring opgedaan met verschillende problemen zoals hechtingsstoornissen, autisme en angststoornissen. Ook heeft ze bij de Stichting Grip op je leven, stage gelopen. Bij deze stichting  begeleide ze  kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Door middel van contact met de natuur en door middel van paarden werd het zelfvertrouwen van  deze kinderen vergroot.
Naast haar werkzaamheden voor de Ruytershoeve  werkt Danielle momenteel bij een Bso en geeft ze dansles aan meisjes tussen de 9-13 jaar.

Judith de Ruijter, maatschappelijk werker en coach
Kwalificaties Judith
Judith studeerde aan de hogeschool Windesheim, richting maatschappelijk werk en dienstverlening. Ze heeft in juni 2015 haar diploma behaald. Begin juni is ze begonnen  met de opleiding coaching met paarden en is inmiddels gestart aan de open universiteit met de studie levensloop psychologie.


Ervaring:
Judith heeft gewerkt als begeleider bij Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel e.o, in een maatjesproject van Humanitas en als groepsleider tijdens vakantiekampen in Klein Oever te Oud-Avereest  Daarna heeft  ze in het kader van haar stage gewerkt als jeugdbeschermer bij Nidos en aan een project schoolmaatschapelijk werk in een achterstandswijk te Paramaribo (Suriname).

Ze werkt op dit moment, naast haar werkzaamheden voor de Ruyters Hoeve, wederom als jeugdbeschermer bij Nidos.

nieuwjaar

Geplaatst op: 30-12-2017
kwaliteitsstatuut

Geplaatst op: 12-02-2017
Scriptie Anneke Peters

Geplaatst op: 06-11-2016
Registerpsycholoog NIP
De Ruyters Hoeve

Dekkersland 4
7951KS Staphorst
The Netherlands
KvK# 53001060
BTW# NL069052505B01

Contactgegevens

T. 085 - 876 89 43
M. 06 10 55 77 95
E. tderuijter@deruytershoeve.nl